Törzsvásárlói program

LÉGY TE IS TÖRZSVÁSÁRLÓNK!

tiande-tiandehungary-legy-te-is-torzsvasarlonk

 

HOGYAN LEHETEK tianDe TÖRZSVÁSÁRLÓ?

 

Vásárolj 30.000 Ft értékben szaküzletünkben, vagy a webshopunkban és add meg e-mailes, vagy telefonos elérhetőséged a tiandeszeged@gmail.com e-mail címen, vagy írd a megrendelésed megjegyzés rovatába "Törzsvásárló akarok lenni".   

Kollegáink rövid időn belül megkeresnek a törzsvásárlói regisztrációval kapcsolatban!

A regisztrációkor kapott személyes azonosító kódoddal - ID számmal - a továbbiákban mindig, minden terméket 35% kedvezménnyel vásárolhatsz meg üzletünkben és webshopunkban egyaránt!

A tianDe és a termékek iránti lojalitásodat legalább 4 havonta történő vásárlással fejezheted ki, így továbbra is megmarad a 35 %-os kedvezményed!

A kedvezményed a már eleve akciós termékekre is vonatkozik! Így duplán jól járhatsz, ha mindig résen vagy!

Több száz termék közül válogathatsz arc-, test-, kéz-, láb-, haj-, fogápoló, intim higiéniás és öko háztartási termékeink közül.

Nálunk mindent beszerezhetsz, ami a 21. századi tudatos nő elengedhetetlen kelléke a fürdőszobában és háztartásban - még hozzá kiváló minőségben!

A szegedi szaküzletünk és egyben központunk hétfőtől-péntekig 9.00 - 17.00-ig, míg webshopunk, a www.tiandehungary.com, a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll, s mi a lehető leghamarabb teljesítjük rendelésedet!

 

 

ÜZLETI LEHETŐSÉGET LÁTSZ A tianDe-BAN?

 

Ha megkedvelted a termékeket és azokat szívesen ajánlanád, sőt forgalmaznád másnak is, akkor csatlakozz hozzánk tianDe disztribútorként!

Vásárolj 30.000 Ft értékben szaküzletünkben, vagy a webshopunkban és add meg e-mailes, vagy telefonos elérhetőséged a tiandeszeged@gmail.com e-mail címen, vagy írd a megrendelésed megjegyzés rovatába "Disztribútor akarok lenni".   

Kollegáink rövid időn belül megkeresnek a disztribútori regisztrációval kapcsolatban!

A regisztrációkor kapott személyes azonosító kódoddal - ID szám - a továbbiákban mindig, minden terméket 35% kedvezménnyel vásárolhatsz meg üzletünkben és webshopunkban egyaránt!

A tianDe és a termékek iránti lojalitásodat legalább 4 havonta történő vásárlással fejezheted ki, így továbbra is megmarad a 35 %-os kedvezményed!

A kedvezményed a már eleve akciós termékekre is vonatkozik! Így duplán jól járhatsz, ha mindig résen vagy!

A tianDe disztribútorok további kedvezményei, hogy ők értesülnek elsőként a legújabb naturkozmetikai trendekről, újdonságokról, terméktapasztalatokról, hiszen folyamatosan részt vehetnek ingyenes tianDe workshopokon, illetve tagjai lehetnek egy exkluzív facebook zárt csoportnak, ahol lehetőségük van a "kulisszák mögé látni".

Sőt mi több további árkedvezményekkel és ajándékokkal is gazdagodhatnak, odaadó munkájukért!

És további lehetőséged van Neked is csatlakozni a tianDe SMART CLUB-hoz!

Szavazz hűséget a tianDe termékeknek a regisztrációtól számított 3 egymást követő hónap során és ...

 

tiande-hungary-decoin-start-program tiande-hungary-decoin-active-program tiande-hungary-decoin-profi-program
START PROGRAM
ACTIVE PROGRAM
PROFI PROGRAM
50-149 pontig vásárolj!
150 felett vásárolj!
150 pont felett vásárolj és regisztrálj be újoncokat!

 

Hűséges vásárlásaid pontjait a tianDe úgynevezett DeCoin pontokra váltja, amit beválthatsz a kizárólag klubtagjaink számára fenntartott katalógusból kiválasztott termékekre!

Ha úgy döntenél, hogy nem vásárolod le Decoin pontjaidat, akkor részt veszel a negyedéves sorsolásokon, ahol nagyértékű szépség-, és egészségcsomagok, legmodernebb mobiltelefonok, illetve tabletek találnak gazdára!

 

Akár Törzsvásárló, akár Disztribútor szeretnél lenni, mi örömmel állunk rendelkezésedre és szeretettel várunk a tianDe Hungary csapatában!

 

tianDe Hungary Kft                   

 

FEL